Nyári tábor 2022

Plum Pudding Óvoda/Kindergarten 2-8 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári táborát - 2022. június 27. és július 29. illetve augusztus 15. és augusztus 26. között, egyhetes turnusokban (naponta 8-17 óráig).

 

Részvétel típusa

Díjak

5 teljes nap – hétfőtől péntekig tartó időtartamra (8:00 – 17:00-ig)

65 000 Forint

Különálló nap/ok

14 000 Forint

Délelőtti – félnapos szolgáltatás (8:00–13:00)

12 000 Forint

 


Amit kínálunk:


 

Világjárók hete (június 27. – július 1.)

 

Gyertek velünk egy világkörüli útra!!! Minden nap más országba látogatunk el.   Megismerjük a különböző nemzetiségek kultúráját, építményeit, ételeit, szokásait egy csipetnyi kalanddal fűszerezve! Készítsd az útleveled, mert messzire utazunk! Gyertek gyorsan, a repülőgép már felszállási engedélyre vár!!!

 

 

 

Színház- dráma hét (július 4. - július 8.)

 

Minden napra egy mese!!!! Ugye Te is szeretnél egy mágikus varázspálcát, amely teljesíti három kívánságodat! Vagy inkább legyőznéd a hétfejű sárkányt? Tarts velünk a mesék birodalmába, minden alkalommal elkápráztatunk egy történettel! Belebújhatsz kedvenc mesehőseid bőrébe és elkészítheted saját bábjaidat. A varázslat csak rád vár!!!

 

 

 

Egészség hét (július 11. - július 15.)

 

A héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, aprítunk, keverünk és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Sportnapot is tartunk, ahol kipróbálhatjátok, milyen ügyesek vagytok! Kirándulunk az erdőbe és csak egészséges turmixokat készítünk! Minden kiskuktát szeretettel várunk az egészség héten!

 

 

Karate hét (július 18. – július 22.)

 

Ha szeretsz mozogni, sportolni, nagyszerű játékokat kipróbálni és a karate alapjaival megismerkedni, esetleg a meglévő tudásodat fejleszteni, akkor köztünk a helyed! A karate héten kipróbálhatod magadat, mennyire vagy kitartó, magabiztos, türelmes. Amit garantálunk: fejlődik a mozgáskoordinációd, az önfegyelmed és az állóképességed…Várunk, gyere!

 

 

 

Kísérletek hete (július 25. – július 29.)

 

Ezen a héten megismerkedhettek a boszorkánykonyhánkkal! Varázsolunk, kísérletezünk öt teljes napon át! Aki szereti a tudományos-kísérletezős játékokat és nem fél kipróbálni varázslatos képességeit, azt várjuk szeretettel erre a hétre.

 

 

 

Vizek és Tengerek hete (augusztus 15.– augusztus 19.)

 

Arról beszélgetünk  sok - sok mesével, képpel,  bábbal, hogy  a víz milyen fontos része az életünknek. Számtalan játék, mese forrása a víz, folyó, tenger, óceán. Legyél Te is csepp a tengerben!

 

 

 

Világűr hét (augusztus 22. – augusztus 26.)

 

Mi az a sajt ott fent az égen?..,talán nincs is olyan apró gyermek, aki ne kérdezett volna valaha ilyet. Az ég titkai mindig egy kérdezz-felelek kiapadhatatlan forrása. Most itt az alkalom, hogy sok mindenre válaszoljunk. Kis lépés az embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek. Egy hatalmas ugrás, és máris itt vagy a Plum Puddingban! Indul a visszaszámlálás!