Nyári tábor 2024

angol nyelven

Plum Pudding Óvoda/Kindergarten 2-7 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári táborát - 2024. június 24. és augusztus 2. illetve augusztus 21. és augusztus 30. között, egyhetes turnusokban (naponta 8-17 óráig). A táborozók megismerkedhetnek különböző témákkal és foglalkozásokkal angol nyelven.

 

Részvétel típusa

Díjak

5 teljes nap – hétfőtől péntekig tartó időtartamra (8:00 – 17:00-ig)

80 000 Forint

Különálló nap/ok

18 000 Forint

Délelőtti – félnapos szolgáltatás (8:00–12:30)

15 000 Forint

 


Amit kínálunk:


 

Karate hét (június 24. – 28.)

 

Ha szeretsz mozogni, sportolni, nagyszerű játékokat kipróbálni és a karate alapjaival megismerkedni, esetleg a meglévő tudásodat fejleszteni, akkor köztünk a helyed! A karate héten kipróbálhatod magadat, mennyire vagy kitartó, magabiztos, türelmes. Amit garantálunk: fejlődik a mozgáskoordinációd, az önfegyelmed és az állóképességed… Várunk, gyere!

 

 

 

Csepp a tengerben hét (július 1. - 5.)

 

Tudod, hogy melyik hal lélegzik tüdővel? Tudod, hogy mik azok a kétéltűek? Ezen a héten minden kérdésedre választ kapsz! Csak egy csepp? Tengernyi csepp! Csoda jó lesz, hogy egy hétig csak a víz csobog!  Polip csápjai, cápa-csapat, csupa vidám cimbora! Itt egy csepp, ott egy csepp, vigyázz, mert egy csikóhal kicselez! Gyere, csapj bele!

 

 

 

Kistudósok hete (július 8. - 12.)

 

Ezen a héten megismerkedhettek a boszorkánykonyhánkkal! Varázsolunk, kísérletezünk öt teljes napon át! Aki szereti a tudományos-kísérletezős játékokat és nem fél kipróbálni varázslatos képességeit, azt várjuk szeretettel erre a hétre.

 

 

Űrkalandok hete (július 15.-19.)

 

Mi az a sajt ott fent az égen?..,talán nincs is olyan apró gyermek, aki ne kérdezett volna valaha ilyet. Az ég titkai mindig egy kérdezz-felelek kiapadhatatlan forrása. Most itt az alkalom, hogy sok mindenre válaszoljunk. Kis lépés az embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek. Egy hatalmas ugrás, és máris itt vagy a Plum Puddingban! Indul a visszaszámlálás!

 

 

 

Világjárók hete (július 22. – 26.)

 

Gyertek velünk egy világkörüli útra!!! Minden nap más országba látogatunk el.   Megismerjük a különböző nemzetiségek kultúráját, építményeit, ételeit, szokásait egy csipetnyi kalanddal fűszerezve! Készítsd az útleveled, mert messzire utazunk! Gyertek gyorsan, a repülőgép már felszállási engedélyre vár!!!

 

 

 

Művész manók hete (július 29.- augusztus 2.)

 

Mi a manó? Mancsokkal elő! Mázolunk ecsettel, gyurmázunk ezerrel! Másolunk papírra, marékkal szórjuk a csillámot! Homok, agyag, puha anyag, bármi jöhet! Ne félj, maszatos leszel, mint egy kismalac! Tánc, zene-bona, bukfenc és ki kell még? Mi mindannyian! Mindjárt meglátod!

 

 

 

Mini mesehősök hete (augusztus 21.- 23.)

 

Minden napra egy mese!!!! Ugye Te is szeretnél egy mágikus varázspálcát, amely teljesíti három kívánságodat? Vagy inkább legyőznéd a hétfejű sárkányt? Tarts velünk a mesék birodalmába, minden alkalommal elkápráztatunk egy történettel! Belebújhatsz kedvenc mesehőseid bőrébe és elkészítheted saját bábjaidat. A varázslat csak rád vár!!!

 

 

Környezetem a zsebemben (augusztus 26. – 30.)

 

Kipp, kopp, kopogok… Két kéz kapóra jön, mert ezen a héten kő, kavics kincset ér! Csak kifutunk a kertbe, ahol a dió, mag, levél, csigaház várja, hogy kis kópék készítsenek belőlük kedves zseb-emlékeket! Kezdhetjük? Kint is, bent is kitalálunk közösen sok mindent!