At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
At bagon.to you can Buy webshells, phpmailer, Combo list
Plum Pudding Angol ovis nyári tábor Budapest 2022
Nyári tábor 2024

angol nyelven

Plum Pudding Óvoda/Kindergarten 2-7 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári táborát - 2024. június 24. és augusztus 2. illetve augusztus 21. és augusztus 30. között, egyhetes turnusokban (naponta 8-17 óráig). A táborozók megismerkedhetnek különböző témákkal és foglalkozásokkal angol nyelven.

 

Részvétel típusa

Díjak

5 teljes nap – hétfőtől péntekig tartó időtartamra (8:00 – 17:00-ig)

80 000 Forint

Különálló nap/ok

18 000 Forint

Délelőtti – félnapos szolgáltatás (8:00–12:30)

15 000 Forint

 


Amit kínálunk:


 

Karate hét (június 24. – 28.)

 

Ha szeretsz mozogni, sportolni, nagyszerű játékokat kipróbálni és a karate alapjaival megismerkedni, esetleg a meglévő tudásodat fejleszteni, akkor köztünk a helyed! A karate héten kipróbálhatod magadat, mennyire vagy kitartó, magabiztos, türelmes. Amit garantálunk: fejlődik a mozgáskoordinációd, az önfegyelmed és az állóképességed… Várunk, gyere!

 

 

 

Csepp a tengerben hét (július 1. - 5.)

 

Tudod, hogy melyik hal lélegzik tüdővel? Tudod, hogy mik azok a kétéltűek? Ezen a héten minden kérdésedre választ kapsz! Csak egy csepp? Tengernyi csepp! Csoda jó lesz, hogy egy hétig csak a víz csobog!  Polip csápjai, cápa-csapat, csupa vidám cimbora! Itt egy csepp, ott egy csepp, vigyázz, mert egy csikóhal kicselez! Gyere, csapj bele!

 

 

 

Kistudósok hete (július 8. - 12.)

 

Ezen a héten megismerkedhettek a boszorkánykonyhánkkal! Varázsolunk, kísérletezünk öt teljes napon át! Aki szereti a tudományos-kísérletezős játékokat és nem fél kipróbálni varázslatos képességeit, azt várjuk szeretettel erre a hétre.

 

 

Űrkalandok hete (július 15.-19.)

 

Mi az a sajt ott fent az égen?..,talán nincs is olyan apró gyermek, aki ne kérdezett volna valaha ilyet. Az ég titkai mindig egy kérdezz-felelek kiapadhatatlan forrása. Most itt az alkalom, hogy sok mindenre válaszoljunk. Kis lépés az embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek. Egy hatalmas ugrás, és máris itt vagy a Plum Puddingban! Indul a visszaszámlálás!

 

 

 

Világjárók hete (július 22. – 26.)

 

Gyertek velünk egy világkörüli útra!!! Minden nap más országba látogatunk el.   Megismerjük a különböző nemzetiségek kultúráját, építményeit, ételeit, szokásait egy csipetnyi kalanddal fűszerezve! Készítsd az útleveled, mert messzire utazunk! Gyertek gyorsan, a repülőgép már felszállási engedélyre vár!!!

 

 

 

Művész manók hete (július 29.- augusztus 2.)

 

Mi a manó? Mancsokkal elő! Mázolunk ecsettel, gyurmázunk ezerrel! Másolunk papírra, marékkal szórjuk a csillámot! Homok, agyag, puha anyag, bármi jöhet! Ne félj, maszatos leszel, mint egy kismalac! Tánc, zene-bona, bukfenc és ki kell még? Mi mindannyian! Mindjárt meglátod!

 

 

 

Mini mesehősök hete (augusztus 21.- 23.)

 

Minden napra egy mese!!!! Ugye Te is szeretnél egy mágikus varázspálcát, amely teljesíti három kívánságodat? Vagy inkább legyőznéd a hétfejű sárkányt? Tarts velünk a mesék birodalmába, minden alkalommal elkápráztatunk egy történettel! Belebújhatsz kedvenc mesehőseid bőrébe és elkészítheted saját bábjaidat. A varázslat csak rád vár!!!

 

 

Környezetem a zsebemben (augusztus 26. – 30.)

 

Kipp, kopp, kopogok… Két kéz kapóra jön, mert ezen a héten kő, kavics kincset ér! Csak kifutunk a kertbe, ahol a dió, mag, levél, csigaház várja, hogy kis kópék készítsenek belőlük kedves zseb-emlékeket! Kezdhetjük? Kint is, bent is kitalálunk közösen sok mindent!