Nyári tábor

Plum Pudding Óvoda/Kindergarten 2-8 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári táborát, ami 2018. június 25. és július 27., illetve augusztus 13. és augusztus 31. között tart, egyhetes turnusokban. (8-17 óráig)

 

Részvétel típusa

Díjak

5 teljes nap – hétfőtől péntekig tartó időtartamra (8:00 – 17:00-ig)

45 000 Forint

Különálló nap/ok

10 000 Forint

Délelőtti – félnapos szolgáltatás (8:00–13:00)

8 000 Forint

 


Amit kínálunk:

 

Világűr hét (június 25-29.)

"Az erő legyen veled!” Ha szereted a vidám csapatot, szeretsz mókázni, jókat nevetni, érdekes dolgokat kipróbálni és elsajátítani, akkor ezen a héten köztünk a helyed. Felkutatjuk, megismerjük az égitesteket és a világűrt. Repülőgéppel eljutunk a felhők fölé, hogy életed legnagyobb kalandját velünk éld át. Hozd el „Űrbéli” barátodat is, hogy egy vidám hetet tölthessetek el együtt!

 

Kísérletek hete – varázsóvoda (július 2-6.)

Ezen a héten megismerkedhettek a boszorkánykonyhánkkal! Varázsolunk, kísérletezünk öt teljes napon át! Aki szereti a tudományos-kísérletezős játékokat, és nem fél kipróbálni varázslatos képességeit, azt várjuk szeretettel erre a hétre.

 

Egészség hét - Készülj! Főzünk!  (július 9-13.)

A héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, aprítunk, keverünk és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Sportnapot is tartunk, ahol kipróbálhatjátok milyen ügyesek vagytok! Kirándulunk az erdőbe és csak egészséges turmixokat készítünk! Minden kiskuktát szeretettel várunk az egészséghéten!

 

Karate hét - Sportolj velünk! (július 16-20.)

Ha szeretsz mozogni, sportolni, nagyszerű játékokat kipróbálni és a karate alapjaival megismerkedni, esetleg a meglévő tudásodat fejleszteni, akkor köztünk a helyed! A karate héten kipróbálhatod magadat mennyire vagy kitartó, magabiztos, türelmes.

Amit garantálunk: fejlődik a mozgáskoordinációd, az önfegyelmed, szándékos figyelmed, ha félős, bizonytalan vagy, határozottabbá válsz! Várunk, gyere!

 

 

Világjárók hete (július 23-27.)

Gyertek velünk egy világkörüli útra!!! Minden nap más országba látogatunk el. Megismerjük a különböző nemzetiségek kultúráját, építményeit, ételeit, szokásait egy csipetnyi kalanddal fűszerezve! Gyertek gyorsan, a repülőgép már felszállási engedélyre vár!!!

Megnézzük:

Brazíliát

Ugandát

Angliát

Dél-Koreát

Olaszországot

 

Királylányok és lovagok hete (augusztus 13-17.)

Ezen a héten királylányokká és lovagokká változhattok. Lányok, Ti jelmezekbe bújhattok, ékszereket készíthettek, szépítkezhettek, körmöt festhettek, frizurát, koronát készíthettek. Fiúk, Ti pedig várat építhettek, kardot, pajzsot készíthettek és készülhettek a lovagi tornára, ami az utolsó napon kerül megrendezésre. Mindenkit szeretettel várunk!

 

Színház – Dráma hét (augusztus 21-24.)

Minden napra egy mese!!!! Ugye Te is szeretnél egy mágikus varázspálcát ami teljesíti három kívánságodat! Vagy inkább legyőznéd a hétfejű sárkányt? Tarts velünk a mesék birodalmába, minden alkalommal elkápráztatunk egy történettel, belebújhatsz kedvenc mesehőseid bőrébe, és elkészítheted saját bábjaidat. A varázslat csak rád vár!!!

 

Vizek és tengerek hete (augusztus 27-31.)

Tudod, hogy melyik hal lélegzik tüdővel? Tudod, hogy mik azok a kétéltűek? Ezen a héten minden kérdésedre választ kapsz! Velünk felfedezheted a vizek és tengerek élővilágát, készíthetsz origami csodákat, gyűjthetsz kagylókat és a tágas kertünkben vidám vízi játékokat játszhatsz velünk. Tengerre fel! Élvezzük a nyaralást!!!