Nyári tábor

angol nyelven

 

Plum Pudding Óvoda/Kindergarten 2-8 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári táborát, ami 2017. június 26. és július 28., illetve augusztus 14. és augusztus 31. között tart, egyhetes turnusokban. (8-17 óráig)

 

Részvétel típusa

Díjak

5 teljes nap – hétfőtől péntekig tartó időtartamra (8:00 – 17:00-ig)

45,000 Forint

Különálló nap/ok

10,000 Forint

Délelőtti – félnapos szolgáltatás (8:00–13:00)

8,000 Forint

 


Amit kínálunk:

 

Királylányok és lovagok hete (június 26-30.)

Ezen a héten királylányokká és lovagokká változhattok. Lányok, Ti jelmezekbe bújhattok, ékszereket készíthettek, szépítkezhettek, körmöt festhettek, frizurát, koronát készíthettek. Fiúk, Ti pedig várat építhettek, kardot, pajzsot készíthettek és készülhettek a lovagi tornára, ami az utolsó napon kerül megrendezésre.  Mindenkit szeretettel várunk!

 

Kísérletek hete – varázsóvoda (július 3-7.)

Ezen a héten megismerkedhettek a boszorkánykonyhánkkal! Varázsolunk, kísérletezünk öt teljes napon át! Aki szereti a tudományos kísérletezős játékokat és nem fél kipróbálni varázslatos képességeit azt várjuk szeretettel erre a hétre.

 

Sportolj velünk! Karate hét (július 10-14.)

Ha szeretsz mozogni, sportolni, nagyszerű játékokat kipróbálni és a karate alapjaival megismerkedni, esetleg a meglévő tudásodat fejleszteni, akkor köztünk a helyed! A karate héten kipróbálhatod magadat mennyire vagy kitartó, magabiztos, türelmes.

Amit garantálunk: fejlődik a mozgáskoordinációd, az önfegyelmed, szándékos figyelmed, ha félős, bizonytalan vagy, határozottabbá válsz! Várunk, gyere!

 

Kalózok hete (július 17-21.)

Kedves Leendő Kalózjelöltjeink!
Gyertek el, legyetek részesei egy valódi kalóztábornak. Ha nem féltek a kihívásoktól, kiálljátok a kalózok próbáját, akkor köztünk a helyetek. Izgalmas és kalandos hetet tölthettek velünk!
A tábor végén azok a kalózok, akik teljesítették a „hétpróbát”, zsákmánnyal térhetnek haza.
Ha szeretnétek megtudni, hogy milyen kalózok vagytok, akkor ne habozzatok.

Ami vár rátok:

Kincskeresés
Horgászás
Térképrajzolás

 

Nemzetiségek hete (július 24-28.)

Gyertek velünk egy világkörüli útra!!! Minden nap más országba látogatunk el. Megismerjük a különböző nemzetiségek kultúráját, építményeit, ételeit, szokásait egy csipetnyi kalanddal fűszerezve! Gyertek gyorsan a repülőgép már felszállási engedélyre vár!!!

Megnézzük:

Egyiptomot

Mexikót

Albániát

Franciaországot

Magyarországot.

 

Indián hét (augusztus 14-18.)

Ha szereted a vidám csapatot, szeretsz mókázni, jókat nevetni, érdekes dolgokat kipróbálni és elsajátítani, akkor ezen a héten köztünk a helyed. Indián nevet választunk, törzset alapítunk, harci buzdító éneket és táncot tanulunk. Sok játékban lesz részünk, valamint minden indián harcos elkészíti saját harci festését is!  Részt veszünk filmvetítésen. Elkészítheted védő amulettedet, gyöngyös-tollas ékszereidet és harci fegyvereidet is, amit a hét végén mindenki haza is vihet. Hozd el „indián” barátodat is, hogy egy vidám hetet tölthessetek el együtt!

 

Egészség hét - Készülj! Főzünk!  (augusztus 21-25.)

A héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, aprítunk, keverünk, és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Sportnapot is tartunk, ahol kipróbálhatjátok milyen ügyesek vagytok! Kirándulunk az erdőbe és csak egészséges turmixokat készítünk! Minden kiskuktát szeretettel várunk az egészséghéten!