Nyári tábor 2021

Plum Pudding Óvoda/Kindergarten 2-8 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári táborát - 2021. június 28. és július 30. illetve augusztus 16. és augusztus 31. között, egyhetes turnusokban (naponta 8-17 óráig).

 

Részvétel típusa

Díjak

5 teljes nap – hétfőtől péntekig tartó időtartamra (8:00 – 17:00-ig)

55 000 Forint

Különálló nap/ok

12 000 Forint

Délelőtti – félnapos szolgáltatás (8:00–13:00)

10 000 Forint

 


Amit kínálunk:


 

Kísérletek hete (június 28. – július 2.)

 

Ezen a héten megismerkedhettek a boszorkánykonyhánkkal! Varázsolunk, kísérletezünk öt teljes napon át! Aki szereti a tudományos-kísérletezős játékokat és nem fél kipróbálni varázslatos képességeit, azt várjuk szeretettel erre a hétre.

 

 

 

Világjárók hete (július 5. – július 9.)

 

Gyertek velünk egy világkörüli útra!!! Minden nap más országba látogatunk el.   Megismerjük a különböző nemzetiségek kultúráját, építményeit, ételeit, szokásait egy csipetnyi kalanddal fűszerezve! Készítsd az útleveled, mert messzire utazunk! Gyertek gyorsan, a repülőgép már felszállási engedélyre vár!!!

 

 

 

Egészség hét (július 12. - július 16.)

 

A héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, aprítunk, keverünk és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Sportnapot is tartunk, ahol kipróbálhatjátok, milyen ügyesek vagytok! Kirándulunk az erdőbe és csak egészséges turmixokat készítünk! Minden kiskuktát szeretettel várunk az egészség héten!

 

 

Színház- dráma hét (július 19. - július 23.)

 

Minden napra egy mese!!!! Ugye Te is szeretnél egy mágikus varázspálcát, ami teljesíti három kívánságodat! Vagy inkább legyőznéd a hétfejű sárkányt? Tarts velünk a mesék birodalmába, minden alkalommal elkápráztatunk egy történettel! Belebújhatsz kedvenc mesehőseid bőrébe és elkészítheted saját bábjaidat. A varázslat csak rád vár!!!

 

 

 

Karate hét (július 26. – július 30.)

 

Ha szeretsz mozogni, sportolni, nagyszerű játékokat kipróbálni és a karate alapjaival megismerkedni, esetleg a meglévő tudásodat fejleszteni, akkor köztünk a helyed! A karate héten kipróbálhatod magadat, mennyire vagy kitartó, magabiztos, türelmes. Amit garantálunk: fejlődik a mozgáskoordinációd, az önfegyelmed és az állóképességed…Várunk, gyere!

 

 

 

BandáZOO hét (augusztus 16. – augusztus 19.)

 

Várunk egy állati jó hétre!!! Megismerkedhetsz vicces, furcsa, különleges állatokkal. Bandazzoo-nk együtt öt napon át! Képek, bábok, színezők és érdekes történetek segítenek abban, hogy felfedezd az állatok varázslatos világát.

 

 

 

A Föld hete (augusztus 23. – augusztus 27.)

 

Gyere velünk egy izgalmas utazásra, ahol megtanulhatod, hogyan lehetsz a Földünk szuperhőse. Egy szuperhősnek még repülő sem kell ahhoz, hogy felemelkedjen a Föld fölé és föntről is megnézze! Vigyázz rá! Készen állsz a kalandra? Hasznosítsd újra, gondold át és szelektálj!