Nyári tábor 2019

Plum Pudding Óvoda/Kindergarten 2-8 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári táborát, ami 2019 június 24. és augusztus 2. illetve augusztus 21. és augusztus 30. között tart, egyhetes turnusokban. (8-17 óráig)

 

Részvétel típusa

Díjak

5 teljes nap – hétfőtől péntekig tartó időtartamra (8:00 – 17:00-ig)

45 000 Forint

Különálló nap/ok

10 000 Forint

Délelőtti – félnapos szolgáltatás (8:00–13:00)

8 000 Forint

 


Amit kínálunk:

 

BandaZOO (június 24-28.)

Várunk egy állati jó hétre!!! Megismerkedhetsz vicces, furcsa, különleges állatokkal. Bandazzoo-nk együtt öt napon keresztül! Képek, bábok, színezők és érdekes történetek segítenek abban, hogy felfedezd az állatok varázslatos világát.

 

Egészség hét - Készülj! Főzünk!  (július 1-5.)

A héten minden kis kukta belekóstolhat a konyhaművészet rejtelmeibe. Sütünk, főzünk, gyúrunk, aprítunk, keverünk és kavarunk. Az elkészített finomságokban nem csak gyönyörködünk, hanem mind meg is kóstoljuk. Sportnapot is tartunk, ahol kipróbálhatjátok milyen ügyesek vagytok! Kirándulunk az erdőbe és csak egészséges turmixokat készítünk! Minden kiskuktát szeretettel várunk az egészséghéten!

 

Karate hét - Sportolj velünk! (július 8-12.)

Ha szeretsz mozogni, sportolni, nagyszerű játékokat kipróbálni és a karate alapjaival megismerkedni, esetleg a meglévő tudásodat fejleszteni, akkor köztünk a helyed! A karate héten kipróbálhatod magadat mennyire vagy kitartó, magabiztos, türelmes.

Amit garantálunk: fejlődik a mozgáskoordinációd, az önfegyelmed, szándékos figyelmed, ha félős, bizonytalan vagy, határozottabbá válsz! Várunk, gyere!

 

 

Színház – Dráma hét (július 15-19.)

Minden napra egy mese!!!! Ugye Te is szeretnél egy mágikus varázspálcát ami teljesíti három kívánságodat! Vagy inkább legyőznéd a hétfejű sárkányt? Tarts velünk a mesék birodalmába, minden alkalommal elkápráztatunk egy történettel, belebújhatsz kedvenc mesehőseid bőrébe, és elkészítheted saját bábjaidat. A varázslat csak rád vár!!!

 

Világjárók hete (július 22-26.)

Gyertek velünk egy világkörüli útra!!! Minden nap más országba látogatunk el. Megismerjük a különböző nemzetiségek kultúráját, építményeit, ételeit, szokásait egy csipetnyi kalanddal fűszerezve! Gyertek gyorsan, a repülőgép már felszállási engedélyre vár!!!

Megnézzük:

Egyiptomot

Japánt

Spanyolországot

Argentínát

Oroszországot

 

Kísérletek hete – varázsóvoda (július 29- augusztus 2.)

Ezen a héten megismerkedhettek a boszorkánykonyhánkkal! Varázsolunk, kísérletezünk öt teljes napon át! Aki szereti a tudományos-kísérletezős játékokat, és nem fél kipróbálni varázslatos képességeit, azt várjuk szeretettel erre a hétre.

 

Vizek és tengerek hete (augusztus 21-23.)

Tudod, hogy melyik hal lélegzik tüdővel? Tudod, hogy mik azok a kétéltűek? Ezen a héten minden kérdésedre választ kapsz! Velünk felfedezheted a vizek és tengerek élővilágát, készíthetsz origami csodákat, gyűjthetsz kagylókat és a tágas kertünkben vidám vízi játékokat játszhatsz velünk. Tengerre fel! Élvezzük a nyaralást!!!

 

Időutazók hete (augusztus 26-30.)

Szeretnél ősember, indián, kalóz, cowboy vagy éppen királylány bőrébe bújni? Ezen a héten ezt mind megteheted! Visszarepítünk a letűnt idők világába, ahol minden lehetséges! Gyere, és ülj be az időgépünkbe!!!