Nyári tábor 2023

angol nyelven

Plum Pudding Óvoda/Kindergarten 2-7 éves gyermekek részére ismét megszervezi nyári táborát - 2023. június 26. és július 28. illetve augusztus 14. és augusztus 25. között, egyhetes turnusokban (naponta 8-17 óráig). A táborozók megismerkedhetnek különböző témákkal és foglalkozásokkal angol nyelven.

 

Részvétel típusa

Díjak

5 teljes nap – hétfőtől péntekig tartó időtartamra (8:00 – 17:00-ig)

75 000 Forint

Különálló nap/ok

16 000 Forint

Délelőtti – félnapos szolgáltatás (8:00–12:30)

13 000 Forint

 


Amit kínálunk:


 

Utazás a földrészek között hét (június 26 - 30.)

 

Gyertek velünk egy világkörüli útra!!! Minden nap más világrészre látogatunk el.   Megismerjük a különböző földrészeken élő nemzetiségek kultúráját, építményeit, ételeit, szokásait egy csipetnyi kalanddal fűszerezve! Készítsd az útleveled, mert messzire utazunk! Gyertek gyorsan, a repülőgép már felszállási engedélyre vár!!!

 

 

 

Plum Pudding Olimpia hét (július 3 - 7.)

 

Ezen a héten olimpikonok leszünk! Szervezünk miniolimpiát, kipróbálhatod magadat ugrásban, futásban, akadálypályán és labdajátékokban is. Szervezünk meglepetés sportágat is. Készíthetsz igazi olimpikon menüt is. Megismerhetsz sokféle mozgásformát és elkészítjük az olimpiai ötkarikát is! Az utolsó napon verseny lesz, ahol megnyerheted az olimpiai érmeket! Gyere és sportolj velünk!

 

 

 

Kísérletek hete (július 10 - 14.)

 

Ezen a héten megismerkedhettek a boszorkánykonyhánkkal! Varázsolunk, kísérletezünk öt teljes napon át! Aki szereti a tudományos-kísérletezős játékokat és nem fél kipróbálni varázslatos képességeit, azt várjuk szeretettel erre a hétre.

 

 

Időutazás hét (július 17 - 21.)

 

Az időutazás hetében foglalkozunk a múlt és a jövő feltárásával. Mesék, társasjátékok és videók segítségével. Készítünk családi fotóalbumot. Elkészítjük a Plum Pudding óvoda időkapszuláját, amit elásunk a kertben egy biztonságos helyre. Ha szeretnél utazni az időben, tarts velünk!

 

 

 

Karate hét (július 24 - 28.)

 

Ha szeretsz mozogni, sportolni, nagyszerű játékokat kipróbálni és a karate alapjaival megismerkedni, esetleg a meglévő tudásodat fejleszteni, akkor köztünk a helyed! A karate héten kipróbálhatod magadat, mennyire vagy kitartó, magabiztos, türelmes. Amit garantálunk: fejlődik a mozgáskoordinációd, az önfegyelmed és az állóképességed…Várunk, gyere!

 

 

 

A szuperhősök és tündérek hete (augusztus 14 - 18.)

 

Minden napra egy mese!!!! Ugye Te is szeretnél egy mágikus varázspálcát, amely teljesíti három kívánságodat! Vagy inkább legyőznéd a hétfejű sárkányt? Tarts velünk a hősök és tündérek birodalmába, minden alkalommal elkápráztatunk egy történettel! Belebújhatsz kedvenc mesehőseid bőrébe és elkészítheted saját bábjaidat. A varázslat csak rád vár!!!

 

 

 

Szakmák hete (augusztus 21 - 25.)

 

Ezen a héten megismerkedhetünk különböző szakmákkal! Lehetsz bármi ami, csak szeretnél! Rendőr, mentős, építész, régész, szakács, tűzoltó… és még rengeteg minden! Ebben az öt napban sok mindent kipróbálhatsz velünk, építünk, fúrunk, faragunk, főzünk, gipszet öntünk, ügyelünk a rendre és még gyógyítunk is. Gyere és éld meg a szakmákat velünk!